muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

we love madam marziah :)

holla ! tetiba je arini rase sempat lak nak update blog. sori lah sgt sgt sbb lame dh tak update. kepada new follower tu hai n hello guys! :)
meh la nak story skit. sem baru ni saya dh bertukar skit . ecece. takde masalah pun kita nak bertukar as it good for me n other people rite.asalkan sy tak ggu org lain suda. hehe. ape yg perubahan yg sy ckp. dah tak pakai warna pink selalu bila g kelas.pakai warna sama dgn teman teman sy tak lupa jugak dgn my hubby. walaupun bukan satu kampus tapi kami sentiasa berjanji nak pakai baju warna same.. hehe . saje je ni. belajar merasai warna lain.asik warna pink jaa.mesti orang lain nak tgk fatin ainaa dgn warna lain jugak kan. kah kah kah. dan Alhamdulillah dgn hati sentiasa sabar dan mendekatkan diri dgn allah saya mampu menghadapi setiap mslh di kampus.
ari ni terutama tema teman kelas sy kebanyakkan biru dan hijau. dan tak sngka pulak madam kami memakai warna hijau..
best sgt belajar calculus dengan madam dan dia tersgtlah sporting.dan lucu sgt sgt. selalu kami buat lucu dengan dia. hehe. insyallah kami semua akan dapat A+ dalam subjek ini. amin .

ni lah madam marziah :)


dan tak sabar jugak nak cuti dan jumpa my hubby ari sabtu ni.
weeeeeeeeeeeeeeeeee :)
hubby! waitim for me kat kL keyh . hehehe



armi <3 ainaa



1 comment:

  1. 안녕하세요! Hi~! this is twinscraftlife^^ We sell handmade crafts^^ pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete