muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

~Oh GerHana BUlan ~

assalamualaikum..hari ini akan berlaku lagi untuk kali keduanya kejadian FENOMENA Gerhana Bulan Penuh 10.12.2011 pada sekitar pukul 10.05 malam sehingga 10.57 malam, ianya berlangsung lebih kurang selama 48 minit. terdahulu pada pertama kali fenomena ini pada tahun ini berlaku iaitu pada 16.6.2011 pada pukul 1.25 pagi sehingga pukul 6.59 pagi.Umat islam juga digalakan mengerjakan ibadat tersebut berdasarkan satu hadis diriwayatkan Imam Muslim yang antara lain menegaskan supaya mendirikan solat dan berdoa apabila melihat gerhana.


meh cini nak story morry sal nih. tadi,lam kul 11 lebih my hubby text msj "baby,tgk lah bulan."sblm tu sy nan THE BEST GIRLFRIENDS kekalutan nak tgk bulan tu.duk tanya "eh,nampak dh ke?keluar dh ke?kol dia tu,kol dia nih"mcm2.sampai lari2 nak tgk bulan.hehe.lucu pun ade.tapi alhamdulilah akhirnya sy dapat tgk dgn real bnda tu terjadi.first time kot. oke oke. smbg cerita sal texting msj my hubby. tyme tu kitorg sume lah berlari tgk bulan.Girlfriends sume duk panggil masing2 "meh tgk bulan,meh tgk bulan ! "pastu sy text balik "baby tgh tgk ni syg <3" my hubby pun ckp "jum tgk sama  syg <3" ya allah ! bila dh tgk bulan ni mula lah rasa rindu la,tu lah.mcm2. hehe . tapi alhamdulilah dpt lihat sama2 wlpn dia brda dtmpt lain.tapi di hati dkt sgt sgt kowt. :) 


dah laa. tak mo la citer citer bukannye org nak tahu sgt kan. meh kita tgk gmbar meh . :)


 walaupun jauh tapi sempat jugak snap gmbar kat langit.sangat sangat cantik <3 !


Dan tak lupa juga kepada hubby sy 
"i will not stop to loving you my dear,You are mine and i will be yours <3 ! remeber for that !"
Thanks for give me the happinest and make i feel in love everyday 24 hours !



2 comments: