muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

we love madam marziah :)

holla ! tetiba je arini rase sempat lak nak update blog. sori lah sgt sgt sbb lame dh tak update. kepada new follower tu hai n hello guys! :)
meh la nak story skit. sem baru ni saya dh bertukar skit . ecece. takde masalah pun kita nak bertukar as it good for me n other people rite.asalkan sy tak ggu org lain suda. hehe. ape yg perubahan yg sy ckp. dah tak pakai warna pink selalu bila g kelas.pakai warna sama dgn teman teman sy tak lupa jugak dgn my hubby. walaupun bukan satu kampus tapi kami sentiasa berjanji nak pakai baju warna same.. hehe . saje je ni. belajar merasai warna lain.asik warna pink jaa.mesti orang lain nak tgk fatin ainaa dgn warna lain jugak kan. kah kah kah. dan Alhamdulillah dgn hati sentiasa sabar dan mendekatkan diri dgn allah saya mampu menghadapi setiap mslh di kampus.
ari ni terutama tema teman kelas sy kebanyakkan biru dan hijau. dan tak sngka pulak madam kami memakai warna hijau..
best sgt belajar calculus dengan madam dan dia tersgtlah sporting.dan lucu sgt sgt. selalu kami buat lucu dengan dia. hehe. insyallah kami semua akan dapat A+ dalam subjek ini. amin .

ni lah madam marziah :)


dan tak sabar jugak nak cuti dan jumpa my hubby ari sabtu ni.
weeeeeeeeeeeeeeeeee :)
hubby! waitim for me kat kL keyh . hehehe



armi <3 ainaa



~Oh GerHana BUlan ~

assalamualaikum..hari ini akan berlaku lagi untuk kali keduanya kejadian FENOMENA Gerhana Bulan Penuh 10.12.2011 pada sekitar pukul 10.05 malam sehingga 10.57 malam, ianya berlangsung lebih kurang selama 48 minit. terdahulu pada pertama kali fenomena ini pada tahun ini berlaku iaitu pada 16.6.2011 pada pukul 1.25 pagi sehingga pukul 6.59 pagi.Umat islam juga digalakan mengerjakan ibadat tersebut berdasarkan satu hadis diriwayatkan Imam Muslim yang antara lain menegaskan supaya mendirikan solat dan berdoa apabila melihat gerhana.


meh cini nak story morry sal nih. tadi,lam kul 11 lebih my hubby text msj "baby,tgk lah bulan."sblm tu sy nan THE BEST GIRLFRIENDS kekalutan nak tgk bulan tu.duk tanya "eh,nampak dh ke?keluar dh ke?kol dia tu,kol dia nih"mcm2.sampai lari2 nak tgk bulan.hehe.lucu pun ade.tapi alhamdulilah akhirnya sy dapat tgk dgn real bnda tu terjadi.first time kot. oke oke. smbg cerita sal texting msj my hubby. tyme tu kitorg sume lah berlari tgk bulan.Girlfriends sume duk panggil masing2 "meh tgk bulan,meh tgk bulan ! "pastu sy text balik "baby tgh tgk ni syg <3" my hubby pun ckp "jum tgk sama  syg <3" ya allah ! bila dh tgk bulan ni mula lah rasa rindu la,tu lah.mcm2. hehe . tapi alhamdulilah dpt lihat sama2 wlpn dia brda dtmpt lain.tapi di hati dkt sgt sgt kowt. :) 


dah laa. tak mo la citer citer bukannye org nak tahu sgt kan. meh kita tgk gmbar meh . :)


 walaupun jauh tapi sempat jugak snap gmbar kat langit.sangat sangat cantik <3 !


Dan tak lupa juga kepada hubby sy 
"i will not stop to loving you my dear,You are mine and i will be yours <3 ! remeber for that !"
Thanks for give me the happinest and make i feel in love everyday 24 hours !



miss him alot !

 sayang
ku dambakan hadirmu disisiku
setiap hari setiap detik ku membilang waktu
bertemu dengan dirimu
agar terubat resah rindu dikalbu
ku hamparkan selimut rinduku buatmu
agar dirimu terasa kehangatannya dihatimu
sungguh aku rindu
bait-bait ayat rindu ini ku tujukan untukmu
kerana dirimu adalah pemilik hatiku

<3 
ainaa armi