muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

mencari dan mencari lagi ..

holla blogers ! sudah sekian lame eah sy mendiamkan diri :) maaf lah kepada follower dan kepada sesiapa yang rajin bukak page saya neh . bukan sy malas nak mengupdate blog cuma terbusy skit . tapi insyallah akan lebh aktif kembali :)) aminnn...
meh nak citer skit . jum layann..

takde lah .. tgh bercakap2 nan mama then my sis farra n mak sedara ask me, "B! bile lak nak naik pelamin nim. Bunny tak nak mai mai lagi ke?"then,mula lah terbukak mata,terbukak telinga,terbukak mulut,terbukak la semuanya.haha. sape tak terkejut kot dah parents yg tny, lau kawan2 tu lain ah.lau kawan2 tu hny senyum2 tersipu cm tu je. haha. dann . dann. papa pun dh letak tarikh tuh. sedia dah?tarikh yang papa letak tu biarkan lah dirahsiakan dulu ea?haha(bajet org nak tahu la konon.haha !)
 jwpn sy "bg kat sis farra lu ahh . lekk luhh. tak gaduh mane . hahaha"

kemudian dua tiga hari after talk talk tuh . mama nan sis sya duk servey pelamin warna pink + purple den ckp t nak buat cm ni cm tu tyme wedding fatin. mak aihh. serius ke ni?ke ngigau. haha
lepas pade tuh,papa mula la ckp servey2 la mcm mane berkenan bleh la papa settle awl2.
haha. so i turut je. wawawawa~
that night,gtau la my hubby.dia gelak je. no respon.hampeh tul.hehe. (sori b ! hampeh2 pun bb syg tau ! wekksss! nak muntah ase. hahah !:P)

                jom la kita layan mak cik pink ni mengoggle
pelamin pink+purple
:)

:
:
:
:
kalau bleh nak pelamin yang simple je tyme akad nikah :)
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

inilah mak cik pink yang kuat berangan nak kawen . :)



1 comment:

  1. ececece..atien kte ni..lju aje nk kwin ye..slamat berbhgia..jgn lpe jmput taw..

    ReplyDelete