muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

My buNny perGi coUrt :)

JUMAAT : 21/10/2011
tarikh yang cantik sgt ari nie . tak tahu kenapa. bila 21 dicantum kan dengan 10 dia akan menjadi 2011. nice kan? :)
ari nie pagi2 lagi kejutkan mr Bunny.tuk dia pergi court.im not sure ape name tmpt dia.sbb tak alert sgt time dia gtau.seingat desa.tapi tak tau lah desa apee. hehe. dia pergi court utk buat assgment group dia.
tersgt2 lah heppy sbb tgk dia handsome sgt dgn pakaian yg kemas. Nampak segak gtu you ! hahaha (sila lah letak big glass tuk korang muntah pink ! :D) . gud luck to you la dear ! semalam baby dah gtau suh korek2 telinga an?hehehe
dah habis sal dia.jum citer sal sy lak (^_*)

---> tetiba lak nak mengooglelim sal fashion tuk remaja zaman sekarang an..memandangkan hari ini nak pergi sesopimnye.. cuba laa cari2 ape yg tertarik hati . heee . kita buat ape yg kita suka tak ape kan..selagi tak menyusahkan hidup org lain. :) for my mum said : "buat lah ape kamu suka selagi itu yang membahagiakan kamu dan tidak menyakitkan kamu".


style retro

busana muslim







mencari2 fashion tetiba berkenan dengan set bilik tidur macam princess :D
mama,papa, nak cam ni boleh?boleh tak renovate menjadi warna pink n design macam nim? hik3
papa,i know you can do it for me rite? kan kan? :P

No comments:

Post a Comment