muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

hati serabut ! (~!_!~)

23/10/2011

uncontrol mood ! :(
words and hearts should be handled with care for words
when spoken hearts when broken 
are the hardest things to repair.

 i cry for the time that you were almost mine,i cry for the memories i'be left behind
i cry for the pain , the lost,the old,the new,
i cry for the time that i thought i had you 

there are things that we dont want to happen but have to accept 
things that we dont want to know but have to learn
and people we cant live without 
but have to let go :(

AND I HATE THIS ! (!_!)
I dropped a tear in the ocean. The day you find it is the day I will stop missing you.

Relationships are like glass. Sometimes it’s better to leave them broken than try to hurt yourself putting it back together.
Although we’ve come to the end of the road, still I can’t let you go, it’s unnatural, you belong to me, I belong to you .

My buNny perGi coUrt :)

JUMAAT : 21/10/2011
tarikh yang cantik sgt ari nie . tak tahu kenapa. bila 21 dicantum kan dengan 10 dia akan menjadi 2011. nice kan? :)
ari nie pagi2 lagi kejutkan mr Bunny.tuk dia pergi court.im not sure ape name tmpt dia.sbb tak alert sgt time dia gtau.seingat desa.tapi tak tau lah desa apee. hehe. dia pergi court utk buat assgment group dia.
tersgt2 lah heppy sbb tgk dia handsome sgt dgn pakaian yg kemas. Nampak segak gtu you ! hahaha (sila lah letak big glass tuk korang muntah pink ! :D) . gud luck to you la dear ! semalam baby dah gtau suh korek2 telinga an?hehehe
dah habis sal dia.jum citer sal sy lak (^_*)

---> tetiba lak nak mengooglelim sal fashion tuk remaja zaman sekarang an..memandangkan hari ini nak pergi sesopimnye.. cuba laa cari2 ape yg tertarik hati . heee . kita buat ape yg kita suka tak ape kan..selagi tak menyusahkan hidup org lain. :) for my mum said : "buat lah ape kamu suka selagi itu yang membahagiakan kamu dan tidak menyakitkan kamu".


style retro

busana muslim







mencari2 fashion tetiba berkenan dengan set bilik tidur macam princess :D
mama,papa, nak cam ni boleh?boleh tak renovate menjadi warna pink n design macam nim? hik3
papa,i know you can do it for me rite? kan kan? :P

akhirnya mengubat rindu :)

setelah sekian lama akhirnya mengubat rinduku padamu syg. Bila dah boleh tgk kamo teramatlah menenangkan hati baby . hehe :)
thanks my dear bunny :)
kitty <3 bunny so much !
thax gantung tedy bear tu tau :)
tO my bunNy bear : congrates sbb dpt own laptop :) terbaik kan?akhirnya impian nak ade own laptop dh dpt daa.kan?da boley la nak main game sesuka hati kan?? :P juga , nanti lagi laa senang kita berskyping bersama.kan? :))congrates again dear ! thax to umi n abh tau kasi kamo bnda ni. yg pntg,slalu ingt hargai pemberian parents kita tau ? :) i love so much syg ! muahx :*

hello bUNNy :))

hye.. lame dah kan tak update diaries pinkybunny ni kan. ;( sorry sgt sbb ter lah bz. tapi skrg tak dah kot. :)
kpd bloggers t sy follow okeh . fuihhh.tersgtlh lah bnyk story mau diceritakan.tapi wait la. heheh . tak kesempatan ag :) hummm.ape ea citer tuk malam nim :p
tadeee..dengan menunggu my bunny bermain futsal sesame kwn2 nye sy menjengak lah diaries nim yg dh lame tak bukak. sorry again. ;(
terasa rindu nak menaip sal my bunny laa :)
hummm.dah genap sebulan kami tak berjumpa.huihh..lame la an?tape laa.sejauh mane kita berada tapi hati tetap satu n bersama kan syg ? hik3..
mcm ni lah bila belajar tak ditempatkan tempat sekali.terpaksa la berjauhan.menanggung rindu 24 jam ! ;( sobss.. (!_!)
cinta uitm vs cinta uia
ainaa <3 armi

To My BunNy beAr
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
What I'd do to have you
 here!
I wish you were here.
Damn!
What I'd do to have you
near!
I wish you were here.

I love the way you are
It's who I am, don't have to try hard
We always say, say like it is
And the truth is that I really miss
No, I don't wanna let go
I just wanna let you to know
That I never wanna let go
i wish you were here with me 24 hours ! ;(
macam ni lah kami dan sy amat benci bila berjauhan dgnnya ! ;(
sy trus bersabar tnggu 3 weeks ag :)

miss you syg !