muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

esok dah kena balik dah :(

terasa amatlah berat hati nak pergi balik kolej . hidup kembali sunyi bila dah kena balik u . nih laa saya paling benci sangat2.tambahan lagi,final semakin melayang dekat.hadoii. raya sekejap jee..tapi belajar lame kowt . huahehe
yang menyebabkan hati ni sebak n sedih . my bunny dah nak balik uia daaa. dari cuti 5 bulan. duk jumpa bap org kelantan ckp "sekum sembam" dh nan dia.berkepit ala ala gapas dh.tapi tuk menyesuaikan diri without him kat kelantan ni.susahh maaa..selalu pape dia ade.ley fly fly kemana jerk.huuu..
minggu ni jerk masa tuk kami bersama yang last. bila dah dia chow ke sana,lambat laa nak balik . adoiyai .
sedihh sedihh laa , :(
sobss. tmbh lagi tuan pnya badan nim kena balik u jgak,mghadapi macam2 ancaman ,peperangan kertas lak tu .
"ya Allah.Kuatkan lah Hambamu ini tuk mengharungi segalanya LiFing di U !"

to my bunny:nanan isau k.baby akan ok dsini.t kita skype n 3g eah.bapak G pun boley .hehee. i alwes love u n miss u.alwes alwes. fone kn adee.kita text2 n gayut2 ea. :)
love much2 bunny ! :))
:
:
<3
<3
<3
<3
ArMi<3 <3 <3 <3AInAA
sayang ahmad armi kertat2 ! thax sbb kuar nan baby tadi,semalam,marin dulu n bla2 lah .hehe :)

3 comments:

  1. hadus laaaa. sweet melebihi gula nih. boleh kencing manis i dengan tiba2 gittewww. wishing u both happy always. love, dyla.

    ReplyDelete
  2. Comel...pink! Kamu berdua pon sweet!...dh follow kamu.
    Salam ziarah. Follow kiter jugak ek...
    Ada doodles utk awk...

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dyla: hehehe .jangan la gtau gtu.kamu pun ape kurangnyee . miss u lah ! wishing u both happy alwes too :)

    ReplyDelete