muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

im here :)

hai . :)


setelah sekian lama saya mendiamkan diri dalam dunia blog nie bukan ape . :)
mendekatkan diri dengan my bunny. sbb dia da nak tggal saya pergia jauh sgt :(
sobss sobss. tapi,tak pe lah. adap seorang student kan?pape pun minggu nie byk mase bsama kami luangkan dan alhamdllah semakin hari semakin sayang.semakin bertambah tambah sayang :)
tak de mase nak pk hal org lain. duk memikir hal dia dan **** . hehe. nanty kan citer terbaru yang tak la hots sgt akan diupdate. hehehe. ade citer yang nak dkongsikan.tai biar la dulu eaah . hehehe :))

for my bunny : thank you so much for the suprise! baby tersgtlah terkejut n tak sngka :)
baby janji akan jaga dea elok2 spt mana baby jaga kamu :)
i love u
i love u so much ! <3

esok dah kena balik dah :(

terasa amatlah berat hati nak pergi balik kolej . hidup kembali sunyi bila dah kena balik u . nih laa saya paling benci sangat2.tambahan lagi,final semakin melayang dekat.hadoii. raya sekejap jee..tapi belajar lame kowt . huahehe
yang menyebabkan hati ni sebak n sedih . my bunny dah nak balik uia daaa. dari cuti 5 bulan. duk jumpa bap org kelantan ckp "sekum sembam" dh nan dia.berkepit ala ala gapas dh.tapi tuk menyesuaikan diri without him kat kelantan ni.susahh maaa..selalu pape dia ade.ley fly fly kemana jerk.huuu..
minggu ni jerk masa tuk kami bersama yang last. bila dah dia chow ke sana,lambat laa nak balik . adoiyai .
sedihh sedihh laa , :(
sobss. tmbh lagi tuan pnya badan nim kena balik u jgak,mghadapi macam2 ancaman ,peperangan kertas lak tu .
"ya Allah.Kuatkan lah Hambamu ini tuk mengharungi segalanya LiFing di U !"

to my bunny:nanan isau k.baby akan ok dsini.t kita skype n 3g eah.bapak G pun boley .hehee. i alwes love u n miss u.alwes alwes. fone kn adee.kita text2 n gayut2 ea. :)
love much2 bunny ! :))
:
:
<3
<3
<3
<3
ArMi<3 <3 <3 <3AInAA
sayang ahmad armi kertat2 ! thax sbb kuar nan baby tadi,semalam,marin dulu n bla2 lah .hehe :)

kembali disini :)

first of all.assalamualaikum.tentunya masing3 busy nan sambut ary raya n kutip duit raya .kan3?alhamdllah.setakat ni sy mampu n sempat lagi beraya nan family dan my sygs. :)
syukur ke hadrat illahi bahawasanya saya masih kekal dgnnya. :) dan semkin hari semakin SAYANG :))..dan masih kesempatan waktu yg panjang tuk beraya dengannya. so, ni bukan bulan puasa lagi,jadi tiada lah lagi nak pose pose tuk bjumpa.kan?
hehe ..
muka tak henti2 senyum memanjang jee. tak memanjang apenye dah si dia ade slalu disisi dan kemana sahaja sy berada :D tak mo laa citer bnyk.tgk lah serba sedikt gmbar raya nim ea. :)
have fun :)



~salam bnyak2 sbb nak duit raya lebih :P~


p/s: saya sayang ahmad armi saya !