muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

welcome HOME :)

salam semua :) maaf lah lame tak update.buzy skit.bukan buzy ape.sebenarnya ai malam selasa tu nak update dah.cuma line buat hal.tak kesempatan . maaf ea? sebenarya miss pink turun KL . :) bukan tuk sopim raye laa.tapi ade la jugak. hehe . sebenarnya nak turun JB for send my sis ! but , tak jadi .dapat enjash nan pegawai2 my sis ley tukar kat ssungai buloh . ai rabu la kami bertolak kesana. ni baru sampai . sampai2 terus on laptop nak jenguk my bunnybaby blog ni yang berhabuk gilak dah ase nyer . heee ~
nanti lah miss pink update ag ea ? skrg letih la my dear :)


:)


nota perut : yang kurang tu dari saya,yang baik tu dari ILLAHI.salam :)
selamat malamsemua :))

No comments:

Post a Comment