muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

alhamdullilah :) semakin hari semakin SAYANG !


syukur alhamdullih.setakat nie semakin hari semakin lah SAYANG !
dengan letih kami bersama,berdua,bergembira,bersedih,
semua yang ader ber ber ber lah .
heee 
genap lam kami bersama selama
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 ~my bunny bear ~
~baby<3bear~
cerita ini lamer dah sebenarnya 
tapi tak kesempatan nak update
anivesery month katerkan
tarikh nyer 
"12.08.11"
~berhari jumaat~
malam tu kami decide nak kuar tuk sambut anivesery kami neh
even if Friday and the month of fasting, but we are going out to meet
tapi..
mr arfariana tetap gak tak nak kuar .
dan malam tu terlah moody kater kan .
:(
tepat2 kul dobelas mr arfariana suh sy on skype
but aty ngah merajuk la katerkan . 
tak nak bukak..
hee..
tapi last last cair gak makcik neh . haaha :p
den,when open skype,ade lah suprisenya.:)
wink2 ! aty rase nak lompat3 jerk . tapi yee aa . melompat pun dia jerk ley tgk . hehe
dan pada tarikh tersebut lah kami berjumpa.tanpa saya tahu,dia datang umah n give the flowers n said 
"i love u syg !"
muka nan mamai mamai jumpa dia
den,kitorang decide tuk kuar ke kbmall
:))
~tatley citer panjang2~heeee
~the end ~
nota perut : yang kurang tu dari saya,yang baik tu dari ILLAHI.salam :)
selamat berbuka semua :))



1 comment: