muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

selamat hari raya awk ! :P





assalamualaikum awak :)
disini,malam ini..
saya nak mintak maaf bnyak2 nan awk tau
saya tau sy bnyak uat sala nan awk
maap laa salah n silap saya
merajuk bukan tanda tak sayang
tapi merajuk manja kowt 
:P
maafka ea smuanya?
pas raya saya majuk majuk ag eah?
heheheh:D
*nak duit raya esok ea ?*
:b
tak sabar laa nak paka baju yang sedondon nih 
hehehehe
:)
k laa awk.tak nak text text bnyak.
t saya text lam hp la ea
yg penting,
awk jantung aty saya
awk cinta aty saya
awk hati perut saya
awk sgalanya
awk awk awk lah
ahmad armi najamuddin
:)
muah ! :*
cinta awk sgtt
samat ary raya awk !



yang ekhlas dari *baby ucuks*






selamat hari raya ! :)


masing masing dah membuzykan diri nan hal masing masing tuk sambut ari raya ! :)
 jadi , disini saya mengucapkan selamat hari raya yang tak lame dah nak menjelma :))




selamat sahur :)


assalamualaikum semua :) mata masih terbukak lagi .tak mengantuk .kenapa?skype nan syg ea? huhu :P yee laa.ni lah cara kami lepaskan rindu. bersahur depan laptop.sama2 makan.sweet kan ? lalalalala ~ saje nak post sementara tnggu hubby pinky ambik makanan . :)
selamat bersahur semua.makan byk2 eah . biar esok penuh bertenaga ,
salam sahur semua :)




welcome HOME :)

salam semua :) maaf lah lame tak update.buzy skit.bukan buzy ape.sebenarnya ai malam selasa tu nak update dah.cuma line buat hal.tak kesempatan . maaf ea? sebenarya miss pink turun KL . :) bukan tuk sopim raye laa.tapi ade la jugak. hehe . sebenarnya nak turun JB for send my sis ! but , tak jadi .dapat enjash nan pegawai2 my sis ley tukar kat ssungai buloh . ai rabu la kami bertolak kesana. ni baru sampai . sampai2 terus on laptop nak jenguk my bunnybaby blog ni yang berhabuk gilak dah ase nyer . heee ~
nanti lah miss pink update ag ea ? skrg letih la my dear :)


:)


nota perut : yang kurang tu dari saya,yang baik tu dari ILLAHI.salam :)
selamat malamsemua :))

alhamdullilah :) semakin hari semakin SAYANG !


syukur alhamdullih.setakat nie semakin hari semakin lah SAYANG !
dengan letih kami bersama,berdua,bergembira,bersedih,
semua yang ader ber ber ber lah .
heee 
genap lam kami bersama selama
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 ~my bunny bear ~
~baby<3bear~
cerita ini lamer dah sebenarnya 
tapi tak kesempatan nak update
anivesery month katerkan
tarikh nyer 
"12.08.11"
~berhari jumaat~
malam tu kami decide nak kuar tuk sambut anivesery kami neh
even if Friday and the month of fasting, but we are going out to meet
tapi..
mr arfariana tetap gak tak nak kuar .
dan malam tu terlah moody kater kan .
:(
tepat2 kul dobelas mr arfariana suh sy on skype
but aty ngah merajuk la katerkan . 
tak nak bukak..
hee..
tapi last last cair gak makcik neh . haaha :p
den,when open skype,ade lah suprisenya.:)
wink2 ! aty rase nak lompat3 jerk . tapi yee aa . melompat pun dia jerk ley tgk . hehe
dan pada tarikh tersebut lah kami berjumpa.tanpa saya tahu,dia datang umah n give the flowers n said 
"i love u syg !"
muka nan mamai mamai jumpa dia
den,kitorang decide tuk kuar ke kbmall
:))
~tatley citer panjang2~heeee
~the end ~
nota perut : yang kurang tu dari saya,yang baik tu dari ILLAHI.salam :)
selamat berbuka semua :))



hari bahagia :)

nape nan entry hari bahagia tu :)
bahagia meants bukan nan kaseh jas
tapi nan family pun jua..:)

jalan jalan nan family g bazar ramadhan kat stadium tersgt lah best :)

bukak puase nan family lagi best daripada bukak puase kat kolej :))
'
'
'
bukak puase nan boyfriend lagi la best .
hehe






:))

blog for 
cinta suci merah jambu da ditutup
dan ini yang baru . harap followe yang lamer dapat lah menfollow yang ni
hehe :)
bajet cam org nak laa tau sal kite kan :))

hee..



:)

hai :)


hai :)

for u knoe guys
ni adalah blog baru saya .
selami lah kisah saya
jgn lupa follow ekk 
:)