muahhxhh !

❤jAnTuNg HaTi BaBy PinK ❤

❤❤❤
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

doakan kebahagiaan kami :)

(◕‿◕✿)❤بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ❤❤Ya ALLAH Ya TUHAN kami,Seandainya telah KAU catatkan dia milikku,tercipta buatku dekatkanlah dia padaku satukan hatinya dengan hatiku,titipkan kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu adalah ABADI,dan TUHANKU yang MAHA PENGASIH,seiringkanlah kami dalam melayari ketepian yang sejahtera seperti mana yang ENGKAU kehendaki..AMIN YA RABBAL A'LAMIN(◕‿◕✿)❤❤❤

armi ♥ ainaa

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

we love madam marziah :)

holla ! tetiba je arini rase sempat lak nak update blog. sori lah sgt sgt sbb lame dh tak update. kepada new follower tu hai n hello guys! :)
meh la nak story skit. sem baru ni saya dh bertukar skit . ecece. takde masalah pun kita nak bertukar as it good for me n other people rite.asalkan sy tak ggu org lain suda. hehe. ape yg perubahan yg sy ckp. dah tak pakai warna pink selalu bila g kelas.pakai warna sama dgn teman teman sy tak lupa jugak dgn my hubby. walaupun bukan satu kampus tapi kami sentiasa berjanji nak pakai baju warna same.. hehe . saje je ni. belajar merasai warna lain.asik warna pink jaa.mesti orang lain nak tgk fatin ainaa dgn warna lain jugak kan. kah kah kah. dan Alhamdulillah dgn hati sentiasa sabar dan mendekatkan diri dgn allah saya mampu menghadapi setiap mslh di kampus.
ari ni terutama tema teman kelas sy kebanyakkan biru dan hijau. dan tak sngka pulak madam kami memakai warna hijau..
best sgt belajar calculus dengan madam dan dia tersgtlah sporting.dan lucu sgt sgt. selalu kami buat lucu dengan dia. hehe. insyallah kami semua akan dapat A+ dalam subjek ini. amin .

ni lah madam marziah :)


dan tak sabar jugak nak cuti dan jumpa my hubby ari sabtu ni.
weeeeeeeeeeeeeeeeee :)
hubby! waitim for me kat kL keyh . hehehe



armi <3 ainaa



~Oh GerHana BUlan ~

assalamualaikum..hari ini akan berlaku lagi untuk kali keduanya kejadian FENOMENA Gerhana Bulan Penuh 10.12.2011 pada sekitar pukul 10.05 malam sehingga 10.57 malam, ianya berlangsung lebih kurang selama 48 minit. terdahulu pada pertama kali fenomena ini pada tahun ini berlaku iaitu pada 16.6.2011 pada pukul 1.25 pagi sehingga pukul 6.59 pagi.Umat islam juga digalakan mengerjakan ibadat tersebut berdasarkan satu hadis diriwayatkan Imam Muslim yang antara lain menegaskan supaya mendirikan solat dan berdoa apabila melihat gerhana.


meh cini nak story morry sal nih. tadi,lam kul 11 lebih my hubby text msj "baby,tgk lah bulan."sblm tu sy nan THE BEST GIRLFRIENDS kekalutan nak tgk bulan tu.duk tanya "eh,nampak dh ke?keluar dh ke?kol dia tu,kol dia nih"mcm2.sampai lari2 nak tgk bulan.hehe.lucu pun ade.tapi alhamdulilah akhirnya sy dapat tgk dgn real bnda tu terjadi.first time kot. oke oke. smbg cerita sal texting msj my hubby. tyme tu kitorg sume lah berlari tgk bulan.Girlfriends sume duk panggil masing2 "meh tgk bulan,meh tgk bulan ! "pastu sy text balik "baby tgh tgk ni syg <3" my hubby pun ckp "jum tgk sama  syg <3" ya allah ! bila dh tgk bulan ni mula lah rasa rindu la,tu lah.mcm2. hehe . tapi alhamdulilah dpt lihat sama2 wlpn dia brda dtmpt lain.tapi di hati dkt sgt sgt kowt. :) 


dah laa. tak mo la citer citer bukannye org nak tahu sgt kan. meh kita tgk gmbar meh . :)


 walaupun jauh tapi sempat jugak snap gmbar kat langit.sangat sangat cantik <3 !


Dan tak lupa juga kepada hubby sy 
"i will not stop to loving you my dear,You are mine and i will be yours <3 ! remeber for that !"
Thanks for give me the happinest and make i feel in love everyday 24 hours !



miss him alot !

 sayang
ku dambakan hadirmu disisiku
setiap hari setiap detik ku membilang waktu
bertemu dengan dirimu
agar terubat resah rindu dikalbu
ku hamparkan selimut rinduku buatmu
agar dirimu terasa kehangatannya dihatimu
sungguh aku rindu
bait-bait ayat rindu ini ku tujukan untukmu
kerana dirimu adalah pemilik hatiku

<3 
ainaa armi 


mencari dan mencari lagi ..

holla blogers ! sudah sekian lame eah sy mendiamkan diri :) maaf lah kepada follower dan kepada sesiapa yang rajin bukak page saya neh . bukan sy malas nak mengupdate blog cuma terbusy skit . tapi insyallah akan lebh aktif kembali :)) aminnn...
meh nak citer skit . jum layann..

takde lah .. tgh bercakap2 nan mama then my sis farra n mak sedara ask me, "B! bile lak nak naik pelamin nim. Bunny tak nak mai mai lagi ke?"then,mula lah terbukak mata,terbukak telinga,terbukak mulut,terbukak la semuanya.haha. sape tak terkejut kot dah parents yg tny, lau kawan2 tu lain ah.lau kawan2 tu hny senyum2 tersipu cm tu je. haha. dann . dann. papa pun dh letak tarikh tuh. sedia dah?tarikh yang papa letak tu biarkan lah dirahsiakan dulu ea?haha(bajet org nak tahu la konon.haha !)
 jwpn sy "bg kat sis farra lu ahh . lekk luhh. tak gaduh mane . hahaha"

kemudian dua tiga hari after talk talk tuh . mama nan sis sya duk servey pelamin warna pink + purple den ckp t nak buat cm ni cm tu tyme wedding fatin. mak aihh. serius ke ni?ke ngigau. haha
lepas pade tuh,papa mula la ckp servey2 la mcm mane berkenan bleh la papa settle awl2.
haha. so i turut je. wawawawa~
that night,gtau la my hubby.dia gelak je. no respon.hampeh tul.hehe. (sori b ! hampeh2 pun bb syg tau ! wekksss! nak muntah ase. hahah !:P)

                jom la kita layan mak cik pink ni mengoggle
pelamin pink+purple
:)

:
:
:
:
kalau bleh nak pelamin yang simple je tyme akad nikah :)
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

inilah mak cik pink yang kuat berangan nak kawen . :)



hati serabut ! (~!_!~)

23/10/2011

uncontrol mood ! :(
words and hearts should be handled with care for words
when spoken hearts when broken 
are the hardest things to repair.

 i cry for the time that you were almost mine,i cry for the memories i'be left behind
i cry for the pain , the lost,the old,the new,
i cry for the time that i thought i had you 

there are things that we dont want to happen but have to accept 
things that we dont want to know but have to learn
and people we cant live without 
but have to let go :(

AND I HATE THIS ! (!_!)
I dropped a tear in the ocean. The day you find it is the day I will stop missing you.

Relationships are like glass. Sometimes it’s better to leave them broken than try to hurt yourself putting it back together.
Although we’ve come to the end of the road, still I can’t let you go, it’s unnatural, you belong to me, I belong to you .

My buNny perGi coUrt :)

JUMAAT : 21/10/2011
tarikh yang cantik sgt ari nie . tak tahu kenapa. bila 21 dicantum kan dengan 10 dia akan menjadi 2011. nice kan? :)
ari nie pagi2 lagi kejutkan mr Bunny.tuk dia pergi court.im not sure ape name tmpt dia.sbb tak alert sgt time dia gtau.seingat desa.tapi tak tau lah desa apee. hehe. dia pergi court utk buat assgment group dia.
tersgt2 lah heppy sbb tgk dia handsome sgt dgn pakaian yg kemas. Nampak segak gtu you ! hahaha (sila lah letak big glass tuk korang muntah pink ! :D) . gud luck to you la dear ! semalam baby dah gtau suh korek2 telinga an?hehehe
dah habis sal dia.jum citer sal sy lak (^_*)

---> tetiba lak nak mengooglelim sal fashion tuk remaja zaman sekarang an..memandangkan hari ini nak pergi sesopimnye.. cuba laa cari2 ape yg tertarik hati . heee . kita buat ape yg kita suka tak ape kan..selagi tak menyusahkan hidup org lain. :) for my mum said : "buat lah ape kamu suka selagi itu yang membahagiakan kamu dan tidak menyakitkan kamu".


style retro

busana muslim







mencari2 fashion tetiba berkenan dengan set bilik tidur macam princess :D
mama,papa, nak cam ni boleh?boleh tak renovate menjadi warna pink n design macam nim? hik3
papa,i know you can do it for me rite? kan kan? :P

akhirnya mengubat rindu :)

setelah sekian lama akhirnya mengubat rinduku padamu syg. Bila dah boleh tgk kamo teramatlah menenangkan hati baby . hehe :)
thanks my dear bunny :)
kitty <3 bunny so much !
thax gantung tedy bear tu tau :)
tO my bunNy bear : congrates sbb dpt own laptop :) terbaik kan?akhirnya impian nak ade own laptop dh dpt daa.kan?da boley la nak main game sesuka hati kan?? :P juga , nanti lagi laa senang kita berskyping bersama.kan? :))congrates again dear ! thax to umi n abh tau kasi kamo bnda ni. yg pntg,slalu ingt hargai pemberian parents kita tau ? :) i love so much syg ! muahx :*

hello bUNNy :))

hye.. lame dah kan tak update diaries pinkybunny ni kan. ;( sorry sgt sbb ter lah bz. tapi skrg tak dah kot. :)
kpd bloggers t sy follow okeh . fuihhh.tersgtlh lah bnyk story mau diceritakan.tapi wait la. heheh . tak kesempatan ag :) hummm.ape ea citer tuk malam nim :p
tadeee..dengan menunggu my bunny bermain futsal sesame kwn2 nye sy menjengak lah diaries nim yg dh lame tak bukak. sorry again. ;(
terasa rindu nak menaip sal my bunny laa :)
hummm.dah genap sebulan kami tak berjumpa.huihh..lame la an?tape laa.sejauh mane kita berada tapi hati tetap satu n bersama kan syg ? hik3..
mcm ni lah bila belajar tak ditempatkan tempat sekali.terpaksa la berjauhan.menanggung rindu 24 jam ! ;( sobss.. (!_!)
cinta uitm vs cinta uia
ainaa <3 armi

To My BunNy beAr
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
What I'd do to have you
 here!
I wish you were here.
Damn!
What I'd do to have you
near!
I wish you were here.

I love the way you are
It's who I am, don't have to try hard
We always say, say like it is
And the truth is that I really miss
No, I don't wanna let go
I just wanna let you to know
That I never wanna let go
i wish you were here with me 24 hours ! ;(
macam ni lah kami dan sy amat benci bila berjauhan dgnnya ! ;(
sy trus bersabar tnggu 3 weeks ag :)

miss you syg ! 


im here :)

hai . :)


setelah sekian lama saya mendiamkan diri dalam dunia blog nie bukan ape . :)
mendekatkan diri dengan my bunny. sbb dia da nak tggal saya pergia jauh sgt :(
sobss sobss. tapi,tak pe lah. adap seorang student kan?pape pun minggu nie byk mase bsama kami luangkan dan alhamdllah semakin hari semakin sayang.semakin bertambah tambah sayang :)
tak de mase nak pk hal org lain. duk memikir hal dia dan **** . hehe. nanty kan citer terbaru yang tak la hots sgt akan diupdate. hehehe. ade citer yang nak dkongsikan.tai biar la dulu eaah . hehehe :))

for my bunny : thank you so much for the suprise! baby tersgtlah terkejut n tak sngka :)
baby janji akan jaga dea elok2 spt mana baby jaga kamu :)
i love u
i love u so much ! <3

esok dah kena balik dah :(

terasa amatlah berat hati nak pergi balik kolej . hidup kembali sunyi bila dah kena balik u . nih laa saya paling benci sangat2.tambahan lagi,final semakin melayang dekat.hadoii. raya sekejap jee..tapi belajar lame kowt . huahehe
yang menyebabkan hati ni sebak n sedih . my bunny dah nak balik uia daaa. dari cuti 5 bulan. duk jumpa bap org kelantan ckp "sekum sembam" dh nan dia.berkepit ala ala gapas dh.tapi tuk menyesuaikan diri without him kat kelantan ni.susahh maaa..selalu pape dia ade.ley fly fly kemana jerk.huuu..
minggu ni jerk masa tuk kami bersama yang last. bila dah dia chow ke sana,lambat laa nak balik . adoiyai .
sedihh sedihh laa , :(
sobss. tmbh lagi tuan pnya badan nim kena balik u jgak,mghadapi macam2 ancaman ,peperangan kertas lak tu .
"ya Allah.Kuatkan lah Hambamu ini tuk mengharungi segalanya LiFing di U !"

to my bunny:nanan isau k.baby akan ok dsini.t kita skype n 3g eah.bapak G pun boley .hehee. i alwes love u n miss u.alwes alwes. fone kn adee.kita text2 n gayut2 ea. :)
love much2 bunny ! :))
:
:
<3
<3
<3
<3
ArMi<3 <3 <3 <3AInAA
sayang ahmad armi kertat2 ! thax sbb kuar nan baby tadi,semalam,marin dulu n bla2 lah .hehe :)

kembali disini :)

first of all.assalamualaikum.tentunya masing3 busy nan sambut ary raya n kutip duit raya .kan3?alhamdllah.setakat ni sy mampu n sempat lagi beraya nan family dan my sygs. :)
syukur ke hadrat illahi bahawasanya saya masih kekal dgnnya. :) dan semkin hari semakin SAYANG :))..dan masih kesempatan waktu yg panjang tuk beraya dengannya. so, ni bukan bulan puasa lagi,jadi tiada lah lagi nak pose pose tuk bjumpa.kan?
hehe ..
muka tak henti2 senyum memanjang jee. tak memanjang apenye dah si dia ade slalu disisi dan kemana sahaja sy berada :D tak mo laa citer bnyk.tgk lah serba sedikt gmbar raya nim ea. :)
have fun :)



~salam bnyak2 sbb nak duit raya lebih :P~


p/s: saya sayang ahmad armi saya !



selamat hari raya awk ! :P





assalamualaikum awak :)
disini,malam ini..
saya nak mintak maaf bnyak2 nan awk tau
saya tau sy bnyak uat sala nan awk
maap laa salah n silap saya
merajuk bukan tanda tak sayang
tapi merajuk manja kowt 
:P
maafka ea smuanya?
pas raya saya majuk majuk ag eah?
heheheh:D
*nak duit raya esok ea ?*
:b
tak sabar laa nak paka baju yang sedondon nih 
hehehehe
:)
k laa awk.tak nak text text bnyak.
t saya text lam hp la ea
yg penting,
awk jantung aty saya
awk cinta aty saya
awk hati perut saya
awk sgalanya
awk awk awk lah
ahmad armi najamuddin
:)
muah ! :*
cinta awk sgtt
samat ary raya awk !



yang ekhlas dari *baby ucuks*






selamat hari raya ! :)


masing masing dah membuzykan diri nan hal masing masing tuk sambut ari raya ! :)
 jadi , disini saya mengucapkan selamat hari raya yang tak lame dah nak menjelma :))